Oldaltérképoldaltérkép
+36 94 900 025 | H-P 08:00-17:00 | EnglishEnglish | E-maile-mail | Képernyő megosztása, távsegítséghez program letöltése.Távsegítség
RSS RSS: számlázás, házipénztár, iktatás, online számla

Hírek
Bejövő számlák automata lekérése NAV Online Számla rendszeréből

2022-03-01
Adatvédelmi Tájékoztató változása további tárhelyszolgáltató bevonása miatt

2021-07-14
8.1.8 verzió NAV Online 3.0-hoz illesztetéssel, visszamenőleges adatszolgáltatás határideje közeleg

2021-03-26
Frissülő szerződési feltételek és adatvédelemi dokumentumok

2021-02-08
Összes hír és feliratkozás
Gyakori kérdések
Számlázó Program és Házipénztár Program frissítése
Összes gyakori kérdés
Letöltés
Számlázó Program és Házipénztár Program
MOST Ügyvitel
Munkaórák, ingyenes munkaidő nyilvántartó program
Megrendelés
Adja fel rendelését weboldalunkon keresztül!
Névjegy
Ügyfélszolgálat elérhetősége

A fenti kód ügyfélszolgálatunk elérhetőségét tartalmazza.


Biztonsági mentés készítése felhőbe

Számlázó program és Házipénztár Program és a MOST ügyviteli szoftver adatainak automata és felügyelt biztonsági mentése felhőbe.

Távolimentés szolgáltatás

Internet alapú biztonsági mentés készítése ügyviteli szoftvereink adatbázisairól. Biztonságos és felügyelt rendszer.

Az adatvesztés, mint elhanyagolt kockázat

A legtöbb vállalkozás esetében nincs vagy nem megfelelő biztonsági mentési megoldás működik. Ügyfeleink körében nap, mint nap tapasztaljuk, hogy cégmérettől függetlenül az adatvesztés elkerülése érdekében adatmentési megoldást nem alakítottak ki. Gyakran olyan helyeken is előfordul, hogy adatvesztés esetén nincs biztonsági mentés, melyből visszaállítható a rendszer, ahol informatikus is dolgozott.

Nem optimális biztonsági mentés megoldások

A listában azok a biztonsági mentésnek nevezett megoldások vannak felsorolva, amelyek a semminél többet jelentenek ugyan, de elégtelenek, viszont gyakoriak. Ha Önnél is ezek valamelyikét alkalmazzák, akkor erősen javasolt átgondolni az adatbiztonság kérdését.

Biztonsági mentés rossz megvalósítása Hiba ezzel a megoldással
Számítógéphez USB-n kapcsolt külső merevlemez vagy USB drive A külső tárolón lévő fájlok folyamatosan elérhetőek a számítógépről. Azokat egy zsarolóvírus bármikor titkosíthatja, vagy akár a felhasználó maga is törölheti véletlenül.
Kézi beavatkozást igénylő mentések A felhasználó előbb utóbb megunja vagy elfelejti, vagy egyszerűen csak nem marad rá idő és a mentés kimaradozik, majd idővel teljesen elmarad.
Úgynevezett tükrözött meghajtók használata (RAID) Ezek a rendszerek a rendelkezési időre állás idejét hivatottak növelni. Vírus, véletlen vagy akár szándékos törlés ellen nem jelent semmilyen védelmet, hiszen a tükör meghajtón is pontosan ugyanúgy törlődik vagy lesz vírusos az adott állomány.
Irodán belül másik számítógépre másolás Jellemzően megosztott mappákat használnak erre. Ezzel az a baj, hogy általában mindkét gépről folyamatosan elérhetőek, bármikor vírus vagy törlés áldozatai lehetnek.
Biztonsági mentés mindig csak az utolsó állapotról, azaz nincs több napra visszamenőleg több mentés. Jellemzően a mentésekhez csak egy másolás parancsot használnak, az előző mentést egyszerűen felülírva. Így, ha ma sérül egy fájl, akkor ezzel a sérült állománnyal felülírja az előző még jó állapotot tükröző mentést.

A fenti lista nem teljes, még sorolhatnánk a rossz megoldásokat. A fentiek közös hibája még, hogy a biztonsági mentés földrajzilag is azonos helyen találhatóak, így egy esetleges betörés, beázás (stb.) során szintén minden elveszik.

Távolimentés szolgáltatásunk, mint megoldás

Szolgáltatunk egy rendszert, amely alkalmas az általunk fejlesztett és forgalmazott ügyviteli szoftverek adatainak rendszeres és automatikus biztonsági mentéseinek elkészítésére. A maximális adatbázis méret 100 MB. Az adatbázis méret ellenőrzése a Súgó / Névjegy menüpontban lehetséges. Nagyobb adatbázisok esetében az Adatbázis tárhely szolgáltatás-unk a megoldás.

A felhasználó részéről nem igényel mindennapos beavatkozást, egyszer kell csak bekapcsolni a szolgáltatást, további programok telepítése sem szükséges.

A szolgáltatás működését felügyeljük. Ha bármilyen hiba miatt nem készül biztonsági mentés, akkor azt rendszerünk érzékeli és jelzi.

Abban az esetben, ha bármilyen ok miatt szükséges az adatok visszatöltése, akkor a helyreállítás minden esetben kollégánk segítségével történik, így a helyreállítás gyors és szakszerű lesz.

Tulajdonságok

Feltételek

A szolgáltatás a következő feltételek fennállásával vehető igénybe:

Beüzemelés

A szolgáltatás díja egyszeri(!) 4.000 Ft + ÁFA. A szolgáltatás ezután mindaddig vehető igénybe, ameddig érvényes licensszel rendelkezik valamelyik szoftverünkre. Bekapocsolása a Fájl / Felhőbe mentés beállítása menüpont alatt lehetséges.

Megszűnés

A biztonsági mentés monitorozása utolsó befizetéstől számítva 13 hónapig működik, 18 hónap elteltével a fájlok a szerverről végleges törlésre kerülnek. Ezzel a szolgáltatás megszűnik.

Megendelés űrlap

Termékek


Szolgáltatások


Kapcsolat


Megrendelés§ Jogi nyilatkozatok
ProgramTECH Kft. | H9700 Szombathely, Százhold utca 20. | +36 94 900-025
Az oldal sütiket használ, az oldal böngészésével Ön elfogadja ezt.RendbenRészletek