Oldaltérképoldaltérkép
+36 94 900 025 | H-P 08:00-17:00 | EnglishEnglish | DeutschDeutsch | E-maile-mail | Képernyő megosztása, távsegítséghez program letöltése.Távsegítség
RSS RSS: számlázás, házipénztár, iktatás, online számla

Hírek
NAV levél az online adatszolgáltatással kapcsolatos hibákról.

2020-02-11
ProgramTECH MOST 2.4.0 új funkciókkal és Telefon Modullal

2019-09-27
Cserélje le a régi számlázó programját korszerű ProgramTECH MOST-ra ingyenes távsegítséggel!

2019-09-27
ProgramTECH MOST 2.4.0 új funkciókkal és Telefon Modullal

2019-09-27
Összes hír és feliratkozás
Gyakori kérdések
Számlázó Program és Házipénztár Program frissítése
Összes gyakori kérdés
Letöltés
Számlázó Program és Házipénztár Program
Ingyenes kintlévőség figyelő modul a fenti számlázóhoz
MOST Ügyvitel
Munkaórák, ingyenes munkaidő nyilvántartó program
Megrendelés
Adja fel rendelését weboldalunkon keresztül!
Névjegy
Ügyfélszolgálat elérhetősége

A fenti kód ügyfélszolgálatunk elérhetőségét tartalmazza.

Távsegítség kérése

Takarékoskodjon idejével és vegye igénybe távsegítség szolgáltatásunkat!

Szoftvereink (számlázó program, házipénztár program, iktató program, ügyvitel és egyéb egyedi fejlesztésű) telepítése és használata egyszerű. Sem a telepítés, sem az üzemeltetés nem igényel az általános felhasználói ismereteken felül komolyabb informatikai ismereteket. Néha előfordul, hogy a számítógép meghibásodása vagy egyéb rossz beállítások miatt olyan állapot alakul ki, melynek megoldásához már alaposabb ismeretek szükségesek. Az ilyen helyzetekben Ön kérheti saját informatikusának segítségét, de interneten keresztül kérhet távsegítséget tőlünk is. Távsegítség szolgáltatásunk nagy mértékben megkönnyíti az Ön számára az esetleges nem várt hibák szakszerű helyreállítását.

Szolgáltatás megrendelése

Ingyenes

A szolgáltatás ingyenes ha kérdésére nem tudunk telefonon vagy emailben válaszolni és az kifejezetten a szoftver működésével kapcsolatos, a beállítások és a feladat komplex, összetett. Alapvető funkciók bemutatásához (számla készítés, érvénytelenítés, stb) nem igényelhető ez a szolgáltatás. Ez utóbbiak leírása írásos formátumban és/vagy videón is elérhetőek weboldalunkon. Távsegítség szolgáltatásunk csak és kizárólag szoftvereinkkel szorosan kapcsolatos problémák megoldására vehető igénybe, ennek maximális ideje 15 perc.

Nem ingyenes

A szoftver üzemeltetésével kapcsolatos tevékenységek (helyreállítás, telepítés, biztonsági mentés készítése, antivírus beállítása, tűzfal beállítása, stb.) díj ellenében rendelhetőek, mely díj előre díjbekérőnk alapján fizetendő. A díj egyszeri 10.000 Ft + ÁFA a kijelölt feladatra, a maximális idő 1 óra, megrendeléshez kattintson ide.

Működés

Az interneten keresztül kollégánk bejelentkezik az Ön számítógépére. Kollégánk látni fogja az Ön képernyőjét és a billenytyűzet és egér segítségével műveleteket is tud végezni. Ön a folyamatot végig felügyelheti, a kapcsolatot (ha úgy dönt) bármikor megszakíthatja. A távsegítséghez semmilyen a saját rendszeréhez tartozó jelszót nem kell elárulnia, a kapcsolat csak addig működik, ameddig Ön engedélyezi. A kapcsolat kialakításához a TeamViewer szoftvert használjuk.

Kapcsolat létrehozása

Kollégánk látni fogja az Ön képernyőjét, ezért a kapcsolat létrehozása előtt zárjon be minden olyan más programot amelyre nincs szükség, illetve nem szeretné, hogy azt kollégánk láthassa.


Távsegítség program letöltéseTávsegítség program letöltése

*Mentés és futtatás

Amikor már fut a program, akkor kérjük hívja a 06 94 900 025-ös telefonszámot, jelezze igényét és diktálja be az Ön képernyőjén megjelent 9 számjegyből álló azonosítót.

Kapcsolat bontása

Munkatársunk a munka befejeztével bontja a kapcsolatot az Ön számítógépével. Újra csak és kizárólag az Ön ismételt kérésére és kezdeméyezésére tud bejelentkezni.


Termékek


Szolgáltatások


Kapcsolat


Megrendelés§ Jogi nyilatkozat (ÁSZF)
ProgramTECH Kft. | H9700 Szombathely, Százhold utca 20. | +36 94 900-025