Oldaltérképoldaltérkép
+36 94 900 025 | H-P 08:00-17:00 | EnglishEnglish | DeutschDeutsch | E-maile-mail | Képernyő megosztása, távsegítséghez program letöltése.Távsegítség
RSS RSS: számlázás, házipénztár, iktatás, online számla

Hírek
NAV 2.0, 2020.07.01-től érvényes megfelelés

2020-06-27
NAV levél az online adatszolgáltatással kapcsolatos hibákról.

2020-02-11
ProgramTECH MOST 2.4.0 új funkciókkal és Telefon Modullal

2019-09-27
Cserélje le a régi számlázó programját korszerű ProgramTECH MOST-ra ingyenes távsegítséggel!

2019-09-27
Összes hír és feliratkozás
Gyakori kérdések
Számlázó Program és Házipénztár Program frissítése
Összes gyakori kérdés
Letöltés
Számlázó Program és Házipénztár Program
Ingyenes kintlévőség figyelő modul a fenti számlázóhoz
MOST Ügyvitel
Munkaórák, ingyenes munkaidő nyilvántartó program
Megrendelés
Adja fel rendelését weboldalunkon keresztül!
Névjegy
Ügyfélszolgálat elérhetősége

A fenti kód ügyfélszolgálatunk elérhetőségét tartalmazza.

Ipari szoftverek fejlesztése

Karbantartás management szoftver akár többezer berendezéshez. Az összeszerelés során nem feltétlenül szükséges a munkavégzés helyén számítógépes vagy a papír alapú dokumentálás! Mérőállomások vezérlő szoftverei, mérési adatok gyűjtése, vizualizálása.
A megelőző karbantartásokat kezelő szoftver ütemezett és üzemóra alapú karbantartások dokumentálásához. Többezer gyártóberendezés és alkatrészeik fényképes nyilvántartása SAP kapcsolattal. Költségkimutatások gépenként, gyártó egységenként, alkatrészfogyások figyelése Komoly referenciával rendelkezünk lemezmegmunkálás, összeszerelés, alapanyag darabolás és alapanyag beépülés követés területén. A beépített anyagok és azok műbizonylatai visszakereshetőek a félkész vagy késztermék gyártási adatai alapján. Egygépes független mérőállomások építése vagy akár a teljes gyártási folyamatokat átívelő termeléskövető rendszerek építése. A minőségirányítást támogató, ahhoz nélkülözhetetlen adatgyűjtés közvetleül az eszközökről, adatfeldolgozás, adattárházak építése.

Vonalkódok nyomtatása, olvasása, termékjelölés. Lézervágó gépen darabolt termékek naplózása egy a háttérben futó alkalmazással történik.
Termeléskövető, minőségirányítási rendszerek építése során szükséges a termékek jelölése és felismerése, jelöléstechnika. Ezen eszközök kiválasztását és programozását is vállaljuk. Az adatok mennyisége és formátuma gyakran nem teszi lehetővé a kézi adatgyűjtést. Szoftvereink a háttérben futnak, olvassák a CNC fájlok adatait, azokból információt gyűjtenek. Ezek a termelés azonnali vagy a későbbi értékelésében fontos szerepet töltenek be.

Termékek


Szolgáltatások


Kapcsolat


Megrendelés§ Jogi nyilatkozat (ÁSZF)
ProgramTECH Kft. | H9700 Szombathely, Százhold utca 20. | +36 94 900-025