Oldaltérképoldaltérkép
+36 94 900 025 | H-P 08:00-17:00 | EnglishEnglish | E-maile-mail | Képernyő megosztása, távsegítséghez program letöltése.Távsegítség
RSS RSS: számlázás, házipénztár, iktatás, online számla

Hírek
Bejövő számlák automata lekérése NAV Online Számla rendszeréből

2022-03-01
Adatvédelmi Tájékoztató változása további tárhelyszolgáltató bevonása miatt

2021-07-14
8.1.8 verzió NAV Online 3.0-hoz illesztetéssel, visszamenőleges adatszolgáltatás határideje közeleg

2021-03-26
Frissülő szerződési feltételek és adatvédelemi dokumentumok

2021-02-08
Összes hír és feliratkozás
Gyakori kérdések
Számlázó Program és Házipénztár Program frissítése
Összes gyakori kérdés
Letöltés
Számlázó Program és Házipénztár Program
MOST Ügyvitel
Munkaórák, ingyenes munkaidő nyilvántartó program
Megrendelés
Adja fel rendelését weboldalunkon keresztül!
Névjegy
Ügyfélszolgálat elérhetősége

A fenti kód ügyfélszolgálatunk elérhetőségét tartalmazza.


Ipari szoftverek fejlesztése

Karbantartás management szoftver akár többezer berendezéshez. Az összeszerelés során nem feltétlenül szükséges a munkavégzés helyén számítógépes vagy a papír alapú dokumentálás! Mérőállomások vezérlő szoftverei, mérési adatok gyűjtése, vizualizálása.
A megelőző karbantartásokat kezelő szoftver ütemezett és üzemóra alapú karbantartások dokumentálásához. Többezer gyártóberendezés és alkatrészeik fényképes nyilvántartása SAP kapcsolattal. Költségkimutatások gépenként, gyártó egységenként, alkatrészfogyások figyelése Komoly referenciával rendelkezünk lemezmegmunkálás, összeszerelés, alapanyag darabolás és alapanyag beépülés követés területén. A beépített anyagok és azok műbizonylatai visszakereshetőek a félkész vagy késztermék gyártási adatai alapján. Egygépes független mérőállomások építése vagy akár a teljes gyártási folyamatokat átívelő termeléskövető rendszerek építése. A minőségirányítást támogató, ahhoz nélkülözhetetlen adatgyűjtés közvetleül az eszközökről, adatfeldolgozás, adattárházak építése.

Vonalkódok nyomtatása, olvasása, termékjelölés. Lézervágó gépen darabolt termékek naplózása egy a háttérben futó alkalmazással történik.
Termeléskövető, minőségirányítási rendszerek építése során szükséges a termékek jelölése és felismerése, jelöléstechnika. Ezen eszközök kiválasztását és programozását is vállaljuk. Az adatok mennyisége és formátuma gyakran nem teszi lehetővé a kézi adatgyűjtést. Szoftvereink a háttérben futnak, olvassák a CNC fájlok adatait, azokból információt gyűjtenek. Ezek a termelés azonnali vagy a későbbi értékelésében fontos szerepet töltenek be.

Termékek


Szolgáltatások


Kapcsolat


Megrendelés§ Jogi nyilatkozatok
ProgramTECH Kft. | H9700 Szombathely, Százhold utca 20. | +36 94 900-025
Az oldal sütiket használ, az oldal böngészésével Ön elfogadja ezt.RendbenRészletek