Oldaltérképoldaltérkép
+36 94 900 025 | H-P 08:00-17:00 | EnglishEnglish | DeutschDeutsch | E-maile-mail | Képernyő megosztása, távsegítséghez program letöltése.Távsegítség
RSS RSS: számlázás, házipénztár, iktatás, online számla

Hírek
Adatvédelmi Tájékoztató változása további tárhelyszolgáltató bevonása miatt

2021-07-14
8.1.8 verzió NAV Online 3.0-hoz illesztetéssel, visszamenőleges adatszolgáltatás határideje közeleg

2021-03-26
Frissülő szerződési feltételek és adatvédelemi dokumentumok

2021-02-08
NAV Online Számla 3.0

2021-01-04
Összes hír és feliratkozás
Gyakori kérdések
Számlázó Program és Házipénztár Program frissítése
Összes gyakori kérdés
Letöltés
Számlázó Program és Házipénztár Program
Ingyenes kintlévőség figyelő modul a fenti számlázóhoz
MOST Ügyvitel
Munkaórák, ingyenes munkaidő nyilvántartó program
Megrendelés
Adja fel rendelését weboldalunkon keresztül!
Névjegy
Ügyfélszolgálat elérhetősége

A fenti kód ügyfélszolgálatunk elérhetőségét tartalmazza.

Elektronikus számla kiállítása, Programtech Számlázó Program 7.7.5-ös verzióig

A ProgramTECH Számlázó Program és Házipénztár program már nem támogatja elektronikus számlák küldését. Ugyanakkor a ProgramTECH MOST Ügyviteli szoftverünk igen, mely itt található:
http://most.programtech.hu/e-szamla_modul

Nyomtatóbarát változat

Lépésről lépésre...

1. Általános információk

A ProgramTECH Számlázó Program és Házipénztár Program 7.7.5.-ös verzióig képes elektronikus számla (rövidítve: e-számla) készítésére. A szolgáltatás a ProgramTECH MOST Számlázóhoz illesztettük, az aktualizált e-számla szolgáltatáshoz ide kattintva juthat el: ProgramTECH MOST E-számla Az elektronikus számla elkészítésének módja teljes mértékben azonos a hagyományos papírra nyomtatott számláéval. A különbség csupán annyi, hogy a számla rögzítésekor nem történik nyomtatás, hanem létrejön az elektronikus számla. Ezt a számlát a rendszer azonnal automatikusan továbbítja az ügyfél részére emailben, vagy küldhető a mindennapokban használt levelező rendszerből is manuálisan. Az elektronikus számla kiállításával és elfogadásával kapcsolatban további információ ezen az oldalakon található:

2. Költségek

Elektronikus számla kiállításához a ProgramTech Számlázó Program 7.7.5 verzió 2-es csomagjának megvásárlása (9.000 Ft + ÁFA), valamint a Programtech Kft-vel kapcsolatban álló hitelesítő szolgáltatóval kötött szerződésre van szükség. A hiteleítő szolgáltatók minden egyes számla időbélyegzővel való ellátására és aláírás hitelesítésére számítanak fel díjat, tehát ezzel kapcsolatban folyamatos költség keletkezik. Ez a költség viszont alacsonyabb, mint amibe a papírra nyomtatott és postázott számla kerülne. Az elektronikus számla kiállítójának szerződnie kell egy hitelesítő szolgáltatóval:

3. Szükséges programok

Elektronikus számla kiállításához a ProgramTECH Számlázó Program és Házipénztár Program, együttműködve a DigitDoc hitelesítőrendszerével tökéletesen megfelelő eszköz, mely minden további szoftver telepítését szükségtelenné teszi. A számlázó program telepítője minden szükséges komponenst a háttérben telepít, mindössze csak a működés módját kell beállítani a Fájl / Elektronikus számlázás beállítása menüben.

Elektronikus számlák kiállításának és kezelésének beállítása
Elektronikus számlák kiállításának és kezelésének beállítása

A hitelesítő szolgáltatóhoz történő belépéshez szükséges azonosító nevet és jelszót a hitelesítő szolgáltató osztja ki. Az elektonikus számlák továbbítása vagy az ezzel kapcsolatos tájékoztatások terjesztése email-ben történik, az email küldését mindig a hitelesítő szolgáltató végzi el.

4. Egyéb beállítások

Minden elektronikus számla kiállításával kapcsolatos beállítás a számlázó programban elérhető. A számlázó program Törzsadatok / Ügyfelek menüpontban minden ügyfélnél célszerű bejelölni, hogy elektronikus számlát vagy papírra nyomtatott számlát kér. Ehhez ki kell választani a megfelelő ügyfelet, majd a Módosítás gombra kattintva a megjelenő adatlapon jelölni. Számla készítésekor alapértelmezésben az így beállított formátumú számlát kínálja fel a számlázó program, de szükség esetén adott bizonylat készítésekor ez bármikor felülírható az Új bizonylat készítése menüpontban.

Nyomtatóbarát változat

© ProgramTECH Kft.


Termékek


Szolgáltatások


Kapcsolat


Megrendelés§ Jogi nyilatkozatok
ProgramTECH Kft. | H9700 Szombathely, Százhold utca 20. | +36 94 900-025
Az oldal sütiket használ, az oldal böngészésével Ön elfogadja ezt.RendbenRészletek