Távsegítség

Bemutató kérése

Elérhetőség

+36 94 900 025 | H-P 08:00-17:00 | EnglishEnglish | E-maile-mail | Képernyő megosztása, távsegítséghez program letöltése.Távsegítség

Ingyenes kintlévőség figyelő segédprogram

A Kintlévőség figyelő segédprogram egy ingyenes kiegészítés a ProgramTECH Számlázó Program és Házipénztár Programhoz. A Kintlévőség figyelő segédprogram a számítógép bekapcsolásakor elindul és folymatosan figyeli a kifizetetlen és külön a késedelmes kifizetésű számlákat. A figyelmeztetés abban az esetben is megtörténik, ha a számlázó program nincs is elindítva! Késedelmes kifizetés esetén a Windows tálcán piros naptár ikonnal jelzi a felhasználónak a problémát.

Működés

Egy számítógépen egy Kintlévőség figyelő segédprogram telepítésére van lehetőség. A telepített program a tálcán kísérhető figyelemmel. Abban az esetben, ha a számlázó programban lejárt határidejű nem kifizetett számla található, akkor az ikon figyelmeztető ablak megjelenítése mellett pirosra vált (zöld nyíl). Az ikonra kattintással megjelennek a részletek.

A számlázó programban lejárt határidejű nem kifizetett számla található.
Állapotjelző ikon a windows tálcán

A fent jelölt ikonra kattintás után azonnal megjelenik a kifizetetlen számlákat összesítő üzenet. Az üzenet pénznemenként, kintlévőség és késedelmes kifizetés szerint csoportosítva jeleníti meg az alapvető információkat. A Számlázó program azonnali indítása címkére kattintva a számlázó program elindul.

A számlázó programban lejárt határidejű nem kifizetett számla található.
Gyors áttekintés a kintlévőségekről

Letöltés és telepítés

A Kintlévőség figyelő segédprogram letöltése és telepítése egyszerű. Telepítés során azt a könyvtárat kell beállítani célkönyvtárnak ahová a Számlázó Program és Házipénztár Program is telepítve van. Letöltés:

programtech_szamlazo_kintlevoseg_figyelo_telepito.exe

Fizetési emlékeztető küldése emailben!

Ne felejtse el, hogy a ProgramTECH Számlázó Program és Házipénztár Program képes emailben is tájékoztatni ügyfeleit a kifizetetlen számláikról. Erről részletesen itt olvahat:
Hírlevél - Fizetési emlékeztető


Termékek


Szolgáltatások


Kapcsolat


Megrendelés