Távsegítség

Bemutató kérése

Elérhetőség

+36 94 900 025 | H-P 08:00-17:00 | E-maile-mail | Képernyő megosztása, távsegítséghez program letöltése.Távsegítség

Számlázó Program és Házipénztár Program - ügyfeleink véleménye

 • Cégünk igen érzékeny a szezonális keresletre. Nyáron nem ritka, hogy napi 200-300 megrendelés érkezik. Egy számla elkészítésére eddig 3-5 percet kellett szánnunk. Jelenleg a webáruház és a ProgramTECH MOST összekötésének köszönhetően a számlák feldolgozása 30 másodpercnél kevesebbet vesz igénybe. Ezzel már az első napon meg tudtuk duplázni az előkészített számlák mennyiségét.
 • Dózsa Pál, DPK Consulting Kft., http://medencediszkont.hu

 • 2005-ben indítottam első vállalkozásomat mely keresőoptimalizálással foglalkozik. Mint SEO szakember a Google-t használtam számlázó program felkutatására és a ProgramTECH számlázóját találtam meg. Nagyon szimpatikus volt az akkori számlázó programban, hogy mindenfajta pénzügyi képzettség nélkül tudtam használni és azok az extra funkciók, mint a mentés és import/exportálás is elérhető volt az alapdíjban. Most pedig 2016-ban is a ProgramTECH számlázóját használom és aki megkérdezi tőlem, hogy milyen programot tudnék javasolni, kérdés nélkül ezt a számlázó programot javasolnám.
  Evenich András - kulcsszo.hu

 • A Programtech számlázó program a kiváló ár-érték viszony mellett gyors működésével, nagyon jól használható, áttekinthető felületével könnyíti meg a munkát. Webáruházunkkal zökkenőmentesen együttműködik, a számlázás a shop adminisztrációs felületéről egy gombnyomással elvégezhető.
 • Horváth Sebestyén László

 • Még egyszer köszönöm a www.kameradepo.hu web áruházunk számlázásának automatizálását. Azon túl, hogy a kolléganőm már nem duzzog a plusz munka miatt (mivel már nincs), a rendelések mennyiségének függvényében naponta 1.1,5 órát tudunk spórolni. Az eddigi hibázásokat, melyek abból adódtak, hogy a web áruház megrendeléseit kézzel vittük át a számlázó programba, gyakorlatilag 100%-ban kiszűrtük azzal, hogy a rendszer közvetlenül a vevő által megadott adatokat konvertálja a számlához. Így a visszafordított csomagok mennyisége is jelentősen csökkent.
  Persze lehet, hogy ez csak nekünk újdonság, de az, hogy mindezt nulla forint fejlesztéssel tudtátok megoldani, tényleg nem semmi. Én mindig azt hittem, hogy a dobozos termékek (mint a Ti számlázótok) gyengéje az utólagos fejlesztés. Örülök, hogy ez nálatok nem igaz.
 • Riasztódepó Kft.- www.kameradepo.hu

 • Ár-értékben a ProgramTECH Számlázó Program és Házipénztár kiváló. Egyszerű, könnyen kezelhető számlázó program. Az adatbázis mentése rendben működik, pillanatok alatt át lehet rakni a programot és az adatbázisát másik gépre. A számlán aláírás és bélyegzés helye ki-bekapcsolása nagyon jó ötlet, amit mi ki is használunk, mert a cégünk kiállít e-számlát is. Amit viszont sajnos nem lehet állítani a programban: felhasználói adatoknál nincs lehetőség plusz adat vagy meglévő adat elrejtésére a számlán, pl.: eu adószám, cégj.szám elrejtése.
 • Jericho Kft. - jericho.hu

 • Többféle számlázó program kipróbálása után bukkantam rá a ProgramTECH-re. Őszintén szólva először a rendkívül alacsony ára fogott meg, de mikor a próbaverziót megnéztem, kiderült, hogy egy nagyon szép, áttekinthető számlaformátumot generáló számlázó programról van szó, ami ráadásul mindenféle felár nélkül több nyelven is képes számlákat nyomtatni! Én pont ezt kerestem. Külön kiemelendő, hogy a fejlesztő folyamatosan javítja a szoftvert, meghallgatva a felhasználók igényeit, észrevételeit. Az előző számlázó programunkat éppen azért hagytuk ott, mert az a másik cég egyszerűen "kihúzta a számlázó program alól a dugót", és elkezdett az újabb változatokért havi díjakat kérni. A ProgramTECH számlázó program jelenleg minden szempontból nyerő választás nekünk.
  Gelléri Péter

 • A napokban kezdtem használni a számlázó programot és őszintén szólva meglepődtem ennyi pénzért milyen professzionális számlázó programot kaptam, a többnyelvűség miatt választottam és csak gratulálni tudok a fejlesztőknek mert az előző háromszor ennyibe kerülő számlázó programhoz képest ez minden téren jobbnak bizonyult. A kezelését tekintve is sokkal logikusabb és lényegesen egyszerűbb mint a másik volt.
  Nagy László - Digital Way kft.

 • Most frissítettem a Számlázó Program 4.2 verzióról az 5.3 -ra. A 4.2 általunk is jelzett program hibáinak javítását köszönöm! Nagyon meg vagyunk elégedve a Számlázó Programmal, mert egyszerű, könnyen kezelhető, áttekinthető és szép. Csak jót tudok mondani róla! További sikeres munkát kívánunk!
  Kovács Gergely - Astralis Kft. www.astralis.hu

 • 2007.juniusában vásároltam meg egy hirtelen döntéssel a Számlázó Programot. Használatát gyorsan,rugalmasan tudtam elsajátítani. A számla formája dekorativ és számomra jól kezelhető adattartalmú. Köszönöm Önöknek a lehetőséget,hogy egyszerű, rugalmas, mutatós és jó számlázó programot használhatok!
  Tihanyi Béláné - Young Consulting Kft. youngconsultin-c.cegbongeszo.hu

 • A számlázó szoftver egyszerűsége és gyorsasága miatt bevált vállalkozásunk számára. Felhasználóbarát kezelőfelületének köszönhetően a telepítés után az első számlák elkészítése gyerekjáték volt. A két idegen nyelv támogatása egyszerően megoldott és alapfeltétel volt kiválasztásakor. A számlázó szoftver maradéktalanul kielégíti számlázási, nyilvántartási igényeinket. Ajánljuk mindenkinek.
  Szanyi Miklós www.megamobilecontent.com

 • A számlázó programmal nagyon meg vagyunk elégedve. Könnyen kezelhető, átlátható, egyszerű a kezelési felület, rosszat szinte nem is tudok mondani róla.
  Tombácz Zoltán, Domaszék Önkormányzat www.domaszek.hu

 • A Számlázó program kezelése egyszerű, az útmutatóban és weboldalukon található információk számunkra elegendőek voltak így egyéb támogatás igénybevételére még nem volt szükségünk.
  INFO 4 Bt. www.4brainz.hu

 • Vállalkozásunk az idei évben elért arra a szintre, amikor hangsúlyt tudtunk helyezni cégünk megjelenésére. Olyan számlázó programot kerestünk, amihez nem kell elvégezni egy tanfolyamot, de jól áttekinthető számlát tudunk kiadni ügyfeleinknek. A próbaverzió kipróbálása után nem volt kérdéses, hogy mivel fogunk ezentúl dolgozni. A ProgramTECH számlázó programja egy minimális felhasználói ismeretekkel rendelkező felhasználó számára is gyorsan megtanulható és könnyen kezelhető. Minden szempontból elégedettek vagyunk a számlázó programmal, bátran merem ajánlani mindenkinek, aki nem szeretne sok időt tölteni a számlaírással.
  Alpha Cons Kft. www.alphacons.shp.hu

 • Mi az (www.Aladdin.com) izraeli és világviszonylatban piacvezető cégének vagyunk a magyarországi disztributorai. A cég elsősorban az illegális felhasználat ellen védelmet nyújtó, most már inkább USB alapú hardverkulcsos megoldások szállítója. A megvásárolt szoftver egyik ilyen profilú cégünk számára kellett és mindezidáig teljesen elégedettek vagyunk mind a termékkel mind pedig az egyszer már igénybe vett telefonos és maileken keresztüli supporttal.
  Boda Zsolt

 • Lassan egy éve használjuk az Önöktől vásárolt számlázó programot, teljes elégedettséggel. A számlázó program megkönnyíti, és igényesebbé teszi a számlázás proceduráját!
  Simon József www.vs90kft.hu

 • A ProgramTECH számlázó programot idén június óta használom. Mivel jómagam csak kisvállalkozó vagyok és havonta 5-6 számlát adok ki (fix ügyfeleim vannak ugyanis, akiknek rendszeresen szolgáltatok), az eltelt időszakban kb 60 db számlát adtam ki a szoftver segítségével. A számlázó programot nagyon hamar megszerettem egyszerű kezelhetősége miatt és ezalatt a néhány hónap alatt csak elismeréssel szólhatok róla. A vevők egy kattintással megkereshetőek, valamint azok adatait csak egyszer kellett felvinni és onnantól kezdve a bevitel is egyszerű. Gyakorlatilag a számla néhány kattintással elkészíthető és kinyomtatható.
  Vagner Ferenc

 • A számlázó programmal nagyon meg vagyok elégedve,kezelése egyszerű.
  Dani Gyula

 • A számlázó programmal kapcsolatban csak jót tudok írni. Nekem kimondottan kellemes a számlázó program használata. Könnyen kezelhető, egyszerű, és az igényeknek megfelelően alakítható. Az már más kérdés, hogy ezt meg kellett tanulni. A támogatásról sem tudok rosszat mondani, bár eddig csak egyszer volt rá szükségem.
  Kiss Sándor

 • Csak pozitívan tudok nyilatkozni. Egyszerűen kezelhető, súg. Pozitívum, hogy saját képet tudok a számlára illeszteni, így a számla stílusa illeszthető az arculathoz. Remélem internetes terjeszkedésem kapcsán hamarosan alkalmazni fogom a számlázó program nyújtotta nyelv és devizanem választási lehetőséget, melynek meglétére már vásárláskor figyeltem. Ami nem volt szempont, az a borítékcímzés. Eddig is megtehettem volna word-ben, de valahogy mindig egyszerűbbnek tűnt kézzel megcímezni a borítékot és rányomni feladóként a bélyegzőm. De így, hogy a számlázó program felkínálja a borítéknyomtatást, csak egy kattintás és nyomtatom a borítékokat. Nagyon praktikus.
  Tóth Tamás 3d-lakberendezes.hu

 • Azért vásároltam meg a ProgramTECH szoftverét, mert alacsony áron kínált többnyelvű számlakészítési lehetőséget. Azelőtt egy ingyenes számlakészítő programot használtam, az azonban elavult, és egynyelvű volt. Az Ön szoftverének szolgáltatásaival meg vagyok elégedve, nagyon könnyen, egyszerűen tudok számlákat készíteni, és az elkészült számlákat később is könnyen el tudom érni, számlamásolatokat nyomtatni, stb.
  Glóner Csaba www.nyelvtanfolyam.com

 • Mindenkitől csak azt hallottam, hogy csak a baj van a számlázó programokkal, nem is akartam először áttérni, de örülök, hogy váltottam. Nagyon elégedett vagyok a számlázó programmal, egyszerűen kezelhető, minden paraméter gyorsan átállítható. A számlázás végén a boríték nyomtatás nagyon nagy ötlet, rengeteg időt spórolok vele. Az, hogy ennyi pénzért még frissítés is jár hozzá, szerintem elképesztő, és, hogy a számlázó program ezt jelezi is már csak külön hab a tortán. Partenereimnek is ajánlom, és ajánlani is fogom a jövőben is, hogy térjenek át erre, ha módjukban áll.
  Somossy Béla

 • Röviden jellemzve a számlázó programot: Egyszerű használat, Átlátható, Jó megjelenés, Segítőkész ügyfélszoláglat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
  Bethlendi Béla

 • A véleményünk a számlázó programról: egyszerű, jól kezelhető,megbizható és precíz, a mi igényeinket maximálissan kielégití, és megelégedéssel használjuk.
  Bakodi Róbert, Collective Security Kft.

Az oldal sütiket használ, az oldal böngészésével Ön elfogadja ezt.RendbenRészletek

Termékek


Szolgáltatások


Kapcsolat


Megrendelés